You are currently viewing Tiedottaminen ja opastus
Kosketus- ja infonäytöillä tuot tärkeimmät ajankohtaiset tiedot asiakkaille reealiajassa.

Tiedottaminen ja opastus

Kosketusnäyttöpyloni toiminnassa Kosketusnäyttöpyloni aulassa Kosketusnäyttöpyloni juna-asemalla
Kosketusnäyttöpyloni toiminnassa
Kosketusnäyttöpyloni aulassa
Kosketusnäyttöpyloni juna-asemalla

Digitaaliset opastusratkaisumme mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti ja niiden avulla voit merkittävästi parantaa asiakaskokemusta ja asiakkaan mielikuvaa yrityksestäsi.

Asiakkaat löytävät interaktiivisen opastuksen avulla kätevästi niin tuotteet, myymälät, palvelut kuin istumapaikkansa elokuvateatterissa tai autonsa täydessä parkkihallissa. Digital signage -järjestelmällä asiakkaille voidaan tiedottaa aukioloajoista, uutisista, tarjouksista, tapahtumista, uusista tuotteista ja palveluista sekä kampanjoista.

Opastusratkaisumme koostuvat perinteisestä 2D-opastuksesta moderniin kolmiulotteiseen 3D-opastukseen, joihin on liitettävissä päätelaiteriippumaton mobiiliopastus. Mobiiliopastuksessa opastusreitin voi ladata QR-koodin avulla omaan mobiililaitteeseen. Opastusratkaisussamme on myös huomioitu erityisryhmien tarpeet. Lue raportti: Case Sello Espoo tästä linkistä

Retail Analytics ja Kävijäseuranta

Ratkaisumme ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita mainonnan ja asiakasvirtojen sekä vierailijoiden käytöstottumuksien kohdentamiseen, asiakasvirtojen seurantaan sekä markkinoinnin toimivuuden analysointiin.

Ratkaisumme auttavat asiakasvirtojen seurannassa ja asiakkaissa mielenkiintoa herättävien kohteiden tunnistamisessa. Järjestelmä mahdollistaa asiakaslähtöisemmän mainonnan suunnittelun ja toteutuksen muokkaamalla mainosnäyttöjen sisällön asiakkaan profiiliin sopivaksi.

Profiilikohtaiset tiedot ja asiakkaan reaktiot tallentuvat järjestelmään. Kerätty tieto auttaa myös eniten mielenkiintoa ja positiivisia reaktioita herättäneiden mainosten tunnistamisessa.

Ratkaisumme on integroitavissa myös jo olemassa olevaan Digital Signage –järjestelmään.

Edigma Digital Signage (InfoTV)

Edigma Digital Signage -ratkaisuillamme tehostat yrityksesi markkinointia ja mainontaa sekä optimoit tiedon jakelun asiakkaillesi.

Ratkaisumme avulla voit hallita samanaikaisesti useita päätelaitteita, infonäyttöjä ja projisointipintoja sekä tuoda haluttua sisältöä asiakkaiden nähtäville. Digital Signage -ratkaisumme mahdollistaa monipuolisen markkinoinnin ja mainonnan materiaalin näyttämisen sekä tehokkaan informaation jakelun esimerkiksi tarjouksista, kampanjoista, tapahtumista, uutisista sekä aukioloajoista.

Edigma Digital Signage järjestelmä on markkinoiden laadukkain ja monipuolisin. Navori soveltuu täydellisesti niin asiakasrajapinnassa kuin henkilökunnankin tiloissa tapahtuvaan tiedottamiseen ja mainostamiseen. Web-pohjaisen hallintapaneelin kautta sisältö on kätevästi muokattavissa mistä sijainnista tahansa.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat Digital Signage -ratkaisut sisältäen

  • Luotettavat ja tyylikkäät infonäytöt sekä Digital Signage -laitteet sisä- ja ulkokäyttöön.
  • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat ohjelmistot ja sovellukset.
  • Suunnittelun, kehittämisen, konsultoinnin, tuen, ylläpidon ja huollon.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä tarjous, esittely tai lisätietoa Digital Signage (InfoTV) ja opastusratkaisuistamme!

Interaktiivinen Edigma Digital Signage -ratkaisumme tuo vuorovaikutuksen markkinoinnin ja tiedottamisen tueksi. Interaktiivisuus kosketusnäyttöjen kautta aktivoi asiakasta ja tehostaa markkinointiviestintää. Interaktiivisiin digital signage -ratkaisuihin voidaan integroida myös muun muassa opastus- ja palauteratkaisumme.

Laitevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima Euroopassa valmistettuja tyylikkäitä ja laadukkaita kosketusnäytöllisiä Digital Signage- ja opastuslaitteita eri käyttötarkoituksiin. Voimme toimittaa erikokoisia infonäyttöjä ja kosketusnäyttöjä halutulla valaistusteholla sekä koteloinneilla niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.