Siirsimme jonon asiakkaan taskuun.
Se on mukavinta. Ja monella tavalla turvallista.

Mobiilivuoronumero - Digitouch

Siirsimme jonon asiakkaan taskuun.
Se on mukavinta. Ja monella tavalla turvallista.

Pilvipohjaiseen tai On-premises ratkaisuun perustuva mobiilivuoronumero tyhjentää odotusaulat.

Mobiilivuoronumero - Digitouch

Jononhallinta soveltuu kaikkiin vuoronumeropalveluihin. QR-koodilla asiakas tilaa virtuaalivuoronumeron älypuhelimeensa ja odottaa vuoroaan missä haluaa. Odotustiloille ei ole tarvetta ja turvavälit voi toteuttaa tehokkaasti, kun asiakasmäärät tiloissa pysyvät pieninä. Epidemia-ajan koskettavaa palvelua käsin koskematta. Toimii luonnollisesti myös etäpalvelun jonotuksessa. Käyttöliittymä on helppotajuinen eikä vaadi erillisiä asennuksia tai IT-osaamista henkilökunnalta tai asiakkailtasi. Mikäli älypuhelinta ei asiakkaalla ole, niin vuoronumeron saa perinteisestä lipukeautomaatista. Jononhallintaan voidaan yhdistää myös ajanvaraukselal tulevat asiakkaat, joille annetaan vuoronumerot etukäteen vaikka viikkoja aikaisemmin.

Ota yhteys info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöity tarjous, esittely tai lisätietoa jononhallintaratkaisuistamme!

TUTUSTU MOBIILIVUORONUMERON KÄYTTÖKOHTEISIIN

Terveydenhuolto ja rokotusasemat

Turvallista oman vuoron odotusta. Pandemia-aikana turvavälien noudattaminen ja ruuhkien välttäminen on tärkeää. Erilaisiin testeihin, neuvoloihin tai ensiapuun on silti jonotettava. Niin myös rokotuspisteisiin, vaikka oma rokotusaika onkin ennalta varattu. Virtuaalinen vuoronumero puhelimessa turvaa tartunnalta.

Mobiilivuoronumero - Terveydenhuolto- ja rokotusasemat - Digitouch

Palvelut, kuten auton katsastus

Ei enää pitkästyttävää paikalla hengailua. Sanotaan, että odottavan aika on pitkä. Erityisen pitkältä se tuntuu siellä, missä ei ole mitään muuta tekemistä kuin jonon etenemisen odottelu. QR-koodi ja virtuaalivuoronumero pelastavat tilanteen. Puhelin kertoo jonotilanteen sinne, missä kukin haluaa vuoroaan odotella.

Mobiilivuoronumero - Palvelut kuten auton katsastus - Digitouch

Apteekit ja pankit

Reseptilääke loppu? Valuutan tarpeessa? Jonoja ei aina voi välttää, mutta asiakkaalla on oikeus odottaa parasta palvelua silloinkin, kun joutuu sitä jonottamaan. Virtuaalivuoronumero on tapa palvella vuoroaan odottavaa asiakasta mahdollisimman hyvin. Kännykkä kertoo lähestyvästä vuorosta myös puistoon tai lähikahvilaan.

Mobiilivuoronumero - Apteekit ja pankit - Digitouch

Kivijalkamyymälät ja myymälöiden palvelutiskit

Pizzeriassa tai kalatiskillä erikoistarjous? Joskus hyvin monet haluavat edullista perhepizzaa tai merilohta samana päivänä. Voi syntyä melkoinen ruuhka, kun kaikki tungeksivat tiskille jonotuslappuineen yhtä aikaa. Mahdollisuus jonottaa virtuaalisesti, muita ostoksia tehden, on kädenojennus, jota asiakas arvostaa.

Mobiilivuoronumero - Kivijalkamyymälät ja myymälöiden palvelutiskit - Digitouch

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mikäli haluat lisätietoa ratkaisuistamme tai räätälöidyn tarjouksen, jätä meille yhteystietosi. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä.

    Nimi *

    Sähköposti *

    Viesti