Lisäsimme palveluun asiakkaan itse.
Se on henkilökohtaisinta. Ja kaikille parasta.

Digitaalinen itsepalvelu - Digitouch

Lisäsimme palveluun asiakkaan itse. Se on henkilökohtaisinta. Ja kaikille parasta.

Digital signage tuo uudenlaista laatua asiakaskohtaamisiin

Digitaalinen itsepalvelu - Digitouch

Tehosta yrityksesi asiakaspalvelua laadusta tinkimättä. Automaatti monipuolistaa ja laajentaa palvelutarjontaasi. Itsepalveluautomaatit ovat ydinliiketoimintaamme ja mahdollistavat monikielisen, kustannustehokkaan palvelun omille asiakkaillesi. Kehitämme yhä uusia ratkaisuja asiakaspalvelusi tarpeisiin. Sitoutuneesta ja pitkäjänteisesti.

Ota yhteys info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöity tarjous, esittely tai lisätietoa itsepalveluratkaisuistamme!

Digitouch itsepalveluratkaisut koskevat sinun liiketoimintaasi:

 • Luotettavat, laadukkaat, monipuoliset ja tyylikkäät ohjelmistot, automaatit ja näytöt sekä oheislaitteet
 • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat, helppokäyttöiset ohjelmistot ja sovellukset
 • Suunnittelu, kehittäminen, tuki, ylläpito ja huolto.

Digitaalinen, interaktiivinen itsepalvelu lisää asiakasviihtyvyyttä, palveluiden saatavuutta ja nopeutta. Kokonaisuus sisältää kosketusnäytöllisen itsepalvelukioskin, ohjelmiston ja kioskin lisälaitteet, kuten viivakoodinlukija ja kuittitulostin. Kioskilla asiakas voi ostaa tuotteita/palveluita sekä ilmoittautua ajanvarauspalveluihin (esim. terveyspalvelut KELA-kortilla, autokatsastus rekisteriotteen viivakoodilla). EU-alueella valmistettavat laitteistot saatavana korkeussäädöin, seinä- ja lattiamallisina. Kaikilla laitteilla on EU-alueella tapahtuvan myynnin edellyttämä CE-hyväksyntä. Ergonomisiin runkoihin on tarjolla lukuisia lisälaitteita tarpeesi mukaan.

EShop-in-shop helpottaa ostamista

EShop-in-shop -ratkaisulla integroit yrityksesi verkkokaupan ja kivijalkakaupan yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Samalla helpotat ostamista. Verkkokauppa myymälässä tuo liiketilan tehokäyttöön ja laajentaa tuotevalikoimaa kustannustehokkaasti. Soveltuu muun muassa vaate- ja tekstiililiikkeisiin, rautakauppoihin, vähittäistavarakauppoihin, showroomeihin sekä pop-up-myymälöihin.

Ota yhteys info@digitouch.fi tai 040 180 9041 ja pyydä räätälöity tarjous, esittely tai lisätietoa eShop-in-shop -ratkaisuistamme!

EShop-in-shop on sinun ja asiakkaasi yhteinen etu:

 • Pienempi tilantarve, voit rajata valikoimasi näytekappaleisiin ja supistaa varastotilaa
 • Laajempi tuotevalikoima, kun et varastoi tuotteita myymälään suurina määrinä. Asiakas voi räätälöidä tilaustaan (vaatteen väri, kuviointi, brodeeraukset, ylä- ja alaosa eri kokoa tms.)
 • Asiakas voi valita asiointikielen
 • Ostokset toimitetaan asiakkaan kotiin, niitä ei tarvitse kantaa ympäriinsä.

Itsepalvelukassat tehostavat palvelua jouhevasti

Itsepalvelukassat tehostavat palvelua jouhevasti - Digitaalinen itsepalvelu - Digitouch

Itsepalvelukassat tasoittavat ruuhkahuippuja ja vapauttavat henkilökuntaa vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin. Laadukkaat, käyttövarmat kassaratkaisut tekevät asioinnista jouhevaa ja tehokasta. Tyylikkäät Digitouch itsepalvelukassat toimivat sekä sisä- että ulkotiloissa ja soveltuvat käyttöön esim. konevuokraukseen, katsastusasemille, ravintoloihin ja mitä erilaisimpiin myymälöihin/palveluihin.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mikäli haluat lisätietoa ratkaisuistamme tai räätälöidyn tarjouksen, jätä meille yhteystietosi. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä.

  Nimi *

  Sähköposti *

  Viesti