By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Palauteratkaisut ja tablettitelineet

Palauteratkaisut ja tablettitelineet

Palauteratkaisut ja tablettitelineet

The Power of Feedback

Digitouch FS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä tablettilaitteella, asiakkaan oman mobiililaitteen avulla tai verkossa. Tablettiin asennettu kysely toimii myös off-line-tilassa mahdollistaen palauteratkaisun liikkuvan sijoittelun. Ratkaisumme on helppo- ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

Samalla ratkaisulla voit toteuttaa asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämisen sekä oman toiminnan mittauksen.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota palauteratkaisuistamme!

 

Palautteen kerääminen on helppoa, mutta ratkaisevaa on se, millä toimenpiteillä palautteeseen reagoidaan.

Autamme monen vuoden kokemuksella asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivan asiakaspalautejärjestelmän käyttöönoton ja hyödyntämisen. Tarjoamme myös kattavat tuki- ja konsultointipalvelut palautteiden seurannan, johtopäätösten ja toimenpide-ehdotusten tekemiseen. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa hyödyntäen kokemustamme ja osaamistamme saavuttaaksemme sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteet.

 

    

 

Palauteratkaisun kysymykset, ulkoasu ja raportointiformaatti muotoillaan aina asiakaskohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Kysymykset määritellään sen mukaan, mihin asioihin halutaan saada vastaukset. Yksinkertaiset ja selkeät graafiset raportit antavat ajantasaista tietoa palveluiden onnistumisesta ja kehityskohteista.

Tarjoamme myös laadukkaat ja tyylikkäät tablettitelineet eri käyttötarkoituksiin.

Valikoimastamme löytyvät tablettitelineet niin sisä- kuin ulkokäyttöön lattia-, seinä- ja pöytämallisena. Telineet ovat somistettavissa asiakaskohtaisesti ja muotoiltavissa tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tablettitelineisiin voidaan myös integroida oheislaitteita kuten web-kamera, viivakoodinlukija tai kuittitulostin käyttötarkoituksesta riippuen.

Tablettitelineet soveltuvat mainiosti mihin tahansa asiakasympäristöön tai henkilökunnan käyttöön. Valikoimastamme löytyvät myös pölyn ja roiskeiden kestäviä malleja vaativampiin olosuhteisiin.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota tablettitelineistämme!