You are currently viewing Itsepalvelukioskit ja -kassat
Itsepalvelukioskit soveltuvat mainiosti katsastusasemien asiakkaiden ilmoittautumisessa.

Itsepalvelukioskit ja -kassat

Itsepalvelukioski check-in Itsepalvelukassa vähittäiskauppoihin
Itsepalvelukioski check-in
Itsepalvelukassa vähittäiskauppoihin

Itsepalveluratkaisujemme avulla saat tehostettua ja automatisoitua yrityksesi palveluprosesseja palvelun laadusta tinkimättä sekä monipuolistettua ja laajennettua palvelutarjontaasi.

Itsepalveluratkaisut ovat Digitouchin ydinliiketoimintaa ja olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti kehittämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Itsepalveluratkaisumme mahdollistavat monikielisen ja kustannustehokkaan itsepalvelun asiakkaille palvelupolun eri vaiheissa.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja monipuolisimmat itsepalveluratkaisut sisältäen

  • Luotettavat ja tyylikkäät laitteet, komponentit sekä oheislaitteet.
  • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat helppokäyttöiset ohjelmistot ja sovellukset.
  • Suunnittelun, kehittämisen, tuen, ylläpidon ja huollon.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisätietoa itsepalveluratkaisuistamme!

Digitaalisilla ja interaktiivisilla itsepalveluratkaisuilla voit lisätä asiakasviihtyvyyttä, palveluiden saatavuutta mm. mahdollistamalla laajemmat palveluajat sekä nopeutta.

Tyypillisesti itsepalveluratkaisu koostuu kosketusnäytöllisestä itsepalvelukioskista ja ohjelmistosta sekä kioskin lisälaitteista esim. viivakoodinlukija, kuittitulostin ym. Itsepalvelukioskeilla asiakkaat voivat tilata ja ostaa tuotteita ja palveluita sekä ilmoittautua ajanvarauksella toimiviin palveluihin, kuten esimerkiksi terveydenhuoltoon KELA-kortilla tai autokatsastukseen näyttämällä rekisteriotteen viivakoodia lukijalaitteelle.

Toimitamme markkinoiden laadukkaimmat, monipuolisimmat, helppokäyttöisimmät, tyylikkäimmät ja käyttövarmimmat laitteistoratkaisut seinä- ja lattiamallisena sekä korkeussäädettävänä.

Laitteet ovat valmistettu EU-alueella ja niillä on sekä CE että Energy Star -hyväksynnät. Laitteistojen ergonomisiin runkoihin on saatavilla lukuisia eri lisälaitteita tarpeen mukaan.

EShop-in-shop

EShop-in-shop -ratkaisun avulla saat integroitua yrityksesi verkkokaupan ja kivijalkakaupan yhdeksi palvelukokonaisuudeksi.

Verkkokauppa myymälässä mahdollistaa liiketilan tehokkaamman hyödyntämisen sekä tuotetarjonnan laajentamisen kustannustehokkaasti.

EShop-in-shop -ratkaisu soveltuu erinomaisesti muun muassa vaate- ja tekstiililiikkeisiin, rautakauppoihin, vähittäistavarakauppoihin, showroomeihin sekä pop-up-myymälöihin. Ostosten tekeminen on vaivatonta, kun maksutapahtuma suoritetaan automaatilla ja ostokset toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisätietoa EShop-in-shop -ratkaisuistamme!

EShop-in-shop hyödyttää kaikkia osapuolia.

  • Pienempi tilatarve – Tarvittaessa myymälän valikoima voidaan rajata näytekappaleisiin ja varastotilaa supistaa
  • Laajempi tuotevalikoima – Kaikkia tuotteita ei tarvitse varastoida myymälätiloihin suurina määrinä ja asiakkaalle voidaan antaa mahdollisuus jopa räätälöidä tuotteita halutessa esim. väri, kuviointi ym.
  • Ostetut tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin – Asiakkaan ei tarvitse kantaa ostoksiaan ympäriinsä

Itsepalvelukassat

Tarjoamme laadukkaat itsepalvelukassat kaikkiin käyttötarkoituksiin niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tyylikkäät ja käyttövarmat kassaratkaisut tekevät asioinnista jouhevampaa ja tehokkaampaa. Itsepalvelukassojen avulla saadaan tasoitettua ruuhkahuippuja ja vapautettua henkilökuntaa vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin.

Itsepalvelukassat sopivat erityisesti katsastusasemille, ravintoloihin, kauppoihin sekä muihin vastaaviin palveluihin.