Ennakoimme asiakkaan kysymykset ja toiveet. Se on tätä päivää. Ja tulevaisuuden tuottoa.

Info- ja opastenäytöt - Digitouch

Ennakoimme asiakkaan kysymykset ja toiveet. Se on tätä päivää. Ja tulevaisuuden tuottoa.

Digitaalinen opastus ja info tuo kustannustehoa ja tasa-arvoa palveluun.

Info- ja opastenäytöt - Digitouch

Tee asiakkaan kokemuksesta koskettava, parannat mielikuvaa yrityksestäsi:
Interaktiivinen opastus auttaa asiakasta löytämään etsimänsä tuotteet, myymälät ja palvelut, istumapaikan elokuvateatterissa tai autonsa täydessä parkkihallissa. Digital signage -järjestelmällä voit tiedottaa aukioloajoista, uutisista, tarjouksista, uusista tuotteista/palveluista, tapahtumista ja kampanjoista.
Opastus voi olla perinteistä 2D-opastusta tai modernia 3D-opastusta. Molempiin voi liittää myös mobiiliopastuksen. Opastusreitti ladataan QR-koodilla omaan puhelimeen. Kokonaisuus huomioi erityisryhmien tarpeet.

Retail Analytics kohdentaa viestisi

Retail Analytics on helppokäyttöinen tehoratkaisu mainonnan kohdentamiseen, asiakasvirtojen seurantaan ja markkinoinnin analysointiin. Voit seurata asiakasvirtoja ja tunnistaa asiakkaan mielenkiintoa herättävät kohteet. Mainosnäyttöjen sisältöä muokkaamalla voit luoda asiakaslähtöisempää mainontaa. Järjestelmä tallentaa asiakkaan profiilitiedot ja reaktiot, joten mielenkiintoa ja positiivisia reaktioita herättäneet mainokset on helppo tunnistaa. Retail Analytics on yhteensopiva digital signage -järjestelmän kanssa ja siihen helposti integroituva.

Digital signage moninkertaistaa asiakaskohtaamiset

Digital signage -ratkaisut tehostavat yrityksesi markkinointia ja mainontaa sekä optimoivat tiedonjakelun. Voit samanaikaisesti hallita useita päätelaitteita, infonäyttöjä ja projisiointipintoja sekä luoda niihin asiakkaittesi haluamaa sisältöä. Digital signage mahdollistaa markkinointi- ja mainosmateriaalin monipuolisuuden tehostaen infoa kampanjoista, tapahtumista, uutisista ja aukiolosta. Järjestelmä soveltuu tiedotukseen myös henkilökunnan tiloissa. Web-pohjainen hallintapaneeli sallii sisällön muokkauksen mistä vain.

Ota yhteys info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöity tarjous, esittely tai lisätietoa digital signage ja opastusratkaisuistamme!

Markkinoiden laadukkain, monipuolisin ja koskettavin järjestelmä:

  • Luotettavat, tyylikkäät infonäytöt sekä digital signage -laitteet sisä- ja ulkokäyttöön
  • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat ohjelmistot ja sovellukset
  • Suunnittelu, kehittäminen, konsultointi, tuki, ylläpito ja huolto.

Digital signage tuo vuorovaikutuksen markkinointiin ja tiedotukseen. Kosketusnäyttö aktivoi asiakkaan ja tehostaa viestintää. Kokonaisuuteen voi integroida myös opastus- ja palauteratkaisut. Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman Euroopassa valmistettuja, laadukkaita digital signage- ja opastuslaitteita eri tarpeisiin: monen kokoisia info- ja kosketusnäyttöjä, valinnaisia valaistustehoja, kotelointeja sisä- ja ulkokäyttöön.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mikäli haluat lisätietoa ratkaisuistamme tai räätälöidyn tarjouksen, jätä meille yhteystietosi. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä viimeistään seuraavaan arkipäivään mennessä.

    Nimi *

    Sähköposti *

    Viesti