You are currently viewing Mobiilivuoronumero ja jononhallinta

Mobiilivuoronumero ja jononhallinta

qbetter_veracomp
qbetter_veracomp

Mobiilivuoronumero ja jononhallinta

Modernin, helppokäyttöisen ja asiakasystävällisen mobiilivuoronumero ja jononhallintaratkaisumme avulla parannat yrityksesi asiakaskokemusta antamalla asiakkaille mahdollisuuden odottaa vuoroaan missä tahansa.

Mobiilivuoronumero soveltuu täydellisesti mihin tahansa jonotettavaan palveluun. Asiakas vastaanottaa vuoronumeron omaan mobiililaitteeseensa ja saa jatkuvasti ajantasaista tietoa jonon etenemisestä palvelupisteellä. Ennen omaa vuoroaan asiakas vastaanottaa hälytyksen ja kehotuksen siirtyä palvelupisteelle.

Mobiilivuoronumero parantaa merkittävästi asiakaskokemusta ja antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää normaalisti jonottamiseen kuluva aika haluamallaan tavalla.  

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai 040 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota mobiilivuoronumero- ja jononhallintaratkaisuistamme!

Jononhallintaratkaisumme on monipuolinen, helppokäyttöinen ja toimii millä tahansa päätelaitteella.

Ratkaisu mahdollistaa monet erilaiset toiminnollisuudet asiakasvirtojen ja jonojen hallintaan. Ratkaisumme avulla on mahdollista helposti muokata muun muassa eri jonojen sijoittelua palvelupisteissä, kiireellisyysastetta sekä jonojen priorisointia. Yhdistettynä infonäyttöihin saadaan tuotettua asiakkaille reaaliaikaista tietoa jonojen etenemisestä myös toimipisteen sisällä.