You are currently viewing Ravintolat ja majoitusliikkeet
Interaktiiviset infonäytöt soveltuvat myös käytettävksi ulkotiloissa.

Ravintolat ja majoitusliikkeet

Kosketusnäyttö ulkotiloissa
Kosketusnäyttö ulkotiloissa

Itsepalvelukassat ja EShop in Shop

Itsepalvelukassat mahdollistavat jouhevamman maksamisen ja asiakaspalvelun tehostamisen erityisesti ruuhkahuippujen aikaan. Itsepalvelukassojen avulla vapautat henkilöresursseja asiakaspalveluun parantaen näin palvelukokonaisuutta. Eshop-in-shop -konseptillamme voit muuttaa koko liiketoimintamallisi tehokkaampaan ja kannattavampaan muotoon.

The Power of Feedback

Digitouch CFS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä tablettilaitteella, asiakkaan oman mobiililaitteen avulla tai verkossa. Tablettiin asennettu kysely toimii myös off-line-tilassa mahdollistaen palauteratkaisun liikkuvan sijoittelun. Ratkaisumme on helppo- ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

Samalla ratkaisulla voit toteuttaa asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämisen sekä oman toiminnan mittauksen.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisätietoa palauteratkaisuistamme!

Mobiililataus

Tyylikkäillä, kätevillä ja kompakteilla mobiililatausratkaisuilla asiakkaiden ja henkilökunnan laitteiden akut saa ladattua täyteen nopeasti ja vaivattomasti.

Joka päivä lukuisilla mobiililaitteen käyttäjillä on laitteen akun virta vähissä tai kokonaan lopussa. Mobiililatauslaitteilla voit tarjota akkujen latauspalvelun asiakkaille ja samalla mainostaa esimerkiksi ajankohtaisista tapahtumista, kampanjoista ja tarjouksista. Latauslaitteet soveltuvat erityisesti ympäristöihin, joissa asiakkaiden viihtyvyys tarkoittaa suoraa taikka tulevaa lisämyynnin mahdollisuutta. Tyypillisiä käyttökohteita latauslaitteille ovat esimerkiksi ravintolat, kahvilat ja baarit, hotelli- ja neuvotteluhuoneet sekä muut vuokratilat, kampaamot ja parturit sekä erilaiset tauko-, odotus- ja aulatilat.

Mobiililatausratkaisuissamme on ominaisuuksina myös 75% normaalia latauslaitetta nopeampi Quick Charger 3.0 sekä langaton lataus.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisätietoa mobiililatausratkaisuistamme!

DS

Navori digital signage -ratkaisumme mahdollistaa monipuolisen markkinoinnin ja mainonnan materiaalin näyttämisen sekä tehokkaan informaation jakelun esimerkiksi tarjouksista, kampanjoista, tapahtumista, uutisista sekä aukioloajoista.