By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Mobiililatauslaitteet

Mobiililatauslaitteet

Mobiililatauslaitteet

Tyylikkäillä, kätevillä ja kompakteillä mobiililatausratkaisuilla asiakkaiden ja henkilökunnan laitteiden akut saa ladattua täyteen nopeasti ja vaivattomasti.

Joka päivä lukuisilla mobiililaitteen käyttäjillä on laitteen akun virta vähissä tai kokonaan lopussa. Mobiililatauslaitteilla voit tarjota akkujen latauspalvelun asiakkaille ja samalla mainostaa esimerkiksi ajankohtaisista tapahutmista, kampanjoista ja tarjouksista. Latauslaitteet soveltuvat erityisesti ympäristöihin, joissa asiakkaiden viihtyvyys tarkoittaa suoraa taikka tulevaa lisämyynnin mahdollisuutta. Tyypillisiä käyttökohteita latauslaitteille ovat esimerkiksi ravintolat, kahvilat ja baarit, hotelli- ja neuvotteluhuoneet sekä muut vuokratilat, kampaamot ja parturit sekä erilaiset tauko-, odotus- ja aulatilat.

Mobiililatausratkaisuissamme on ominaisuuksina myös 75% normaalia latauslaitetta nopeampi Quick Charger 3.0 sekä langaton lataus.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota mobiililatausratkaisuistamme!

Latauslaitteet ovat somistettavissa ja latausjohdot vaihdettavissa tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.