By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Kaupunki- ja matkailuinfo

Kaupunki- ja matkailuinfo

Kaupunki- ja matkailuinfo

Digitaaliset opastus- ja informaationjakeluratkaisut mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti ympärivuorokautisesti. Interaktiiviset digitaaliset ratkaisut ja lisäarvopalvelut hyödyttävät kaikkia käyttäjiä.

Palvelun sisältönä monipuolista tietoa paikallisista nähtävyyksistä, tapahtumista, liikkeistä ja palveluista sekä opastus näihin kohteisiin. Kun interaktiiviset palvelut eivät ole aktiivisessa käytössä, niin infonäyttö esittää kaupungin tapahtumamainoksia tai muita mainoksia. Palvelun etuna on sen sisällön toteutusmahdollisuus useilla eri kielellä.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

Sisältöä käytetään helppokäyttöisellä ja loogisella selainpohjaisella visuaalisesti ja toiminnallisesti houkuttelevalla käyttöliittymällä. Infonäyttöinä toimivat digitaaliset 46/55” jalalliset sisä- tai ulkotiloihin soveltuvat kosketusnäytöt. Infonäytöt sijoitetaan keskeisille paikoille, kuten asema, tori, nähtävyydet, kauppakeskukset jne.

Sisältöä voidaan käyttää myös mobiilipäätelaitteilla.

Kaupunki- ja matkailuinfon etuja

  • Vilkkaille paikoille sijoitetut infonäytöt sekä palvelun tarjoaminen mobiilina varmistavat liikennevirtojen sujuvuuden sekä palvelujen paremman löydettävyyden sekä niiden suuremman käyttöasteen ja myynnin.
  • Palvelulla parannetaan asiakaspalvelua ja edistetään matkailijoiden ja kaupunkilaisten viihtyvyyttä. sekä kasvatetaan alueen vetovoimaa.
  • Infonäyttömainonnalla paikalliset yritykset voivat houkutella asiakkaita ja lisätä myyntiä.
  • Monipuoliset raportointimahdollisuudet auttavat jatkokehityksen suuntaamista oikeisiin asioihin.
  • Vilkkaille paikoille sijoitetut infonäytöt ja mobiiliteknologian hyödyntäminen vahvistavat kaupungin imagoa digitaalisten palveluiden tarjoajana sekä edelläkävijänä modernin teknologian hyödyntämisessä.

 

Categories