You are currently viewing Itsepalveluratkaisut

Itsepalveluratkaisut

Itsepalveluratkaisut ovat Digitouchin ydinliiketoimintaa ja olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti kehittämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Itsepalveluratkaisumme mahdollistavat monikielisen ja kustannustehokkaan itsepalvelun asiakkaille esimerkiksi palveluprosessin ilmoittautumis-, tilaamis- taikka maksamisvaiheessa. Itsepalveluratkaisujemme avulla saat tehostettua ja automatisoitua yrityksesi palveluprosesseja palvelun laadusta tinkimättä sekä monipuolistettua ja laajennettua palvelutarjontaasi.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja monipuolisimmat itsepalveluratkaisut sisältäen

  • Luotettavat ja tyylikkäät laitteet, komponentit sekä oheislaitteet, käyttöikä jopa 5 vuotta.
  • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat ohjelmistot ja sovellukset.
  • Suunnittelun, kehittämisen, tuen, ylläpidon ja huollon.

 

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai 040 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota itsepalveluratkaisuistamme!

 

 

Digitaaliset ja interaktiiviset itsepalveluratksaisut lisäävät asiakasviihtyvyyttä, palveluiden saatavuutta sekä nopeutta.

Tyypillisesti itsepalveluratkaisu koostuu kosketusnäytöllisestä itsepalvelukioskista ja ohjelmistosta sekä kioskin lisälaitteista esim. viivakoodinlukija, kuittitulostin ym. Itsepalvelukioskeilla asiakkaat voivat tilata ja ostaa tuotteita ja palveluita sekä ilmoittautua ajanvarauksella toimiviin palveluihin, kuten esimerkiksi terveydenhuoltoon KELA-kortilla tai autokatsastukseen näyttämällä rekisteriotteen viivakoodia lukijalaitteelle. Palveluiden ja tuotteiden maksamisen voi hoitaa kätevästi itsepalvelukioskiin integroidulla maksupäätteellä.

 

Toimitamme markkinoiden laadukkaimmat, monipuolisimmat, tyylikkäimmät ja käyttövarmimmat laitteistoratkaisut seinä- ja lattiamallisena sekä korkeussäädettävänä.

Laitteet ovat valmistettu EU-alueella ja niillä on sekä CE että Energy Star -hyväksynnät. Laitteistojen ergonomiset rungot ovat modulaarisia ja oheislaitteina niihin voi liittää esim. viivakoodinlukijan, tulostimen sekä maksupäätteetteen käyttötarkoituksesta riippuen.

Meillä on useamman vuoden kokemus muun muassa terveydenhuollon asiakkaiden tarpeista ja olemme kehittäneet Suomen terveyden huollon käytössä hyväksi havaitut ja hyväksymät laitteistoratkaisut. Useilla sairaanhoitopiireillä ja yksityisillä lääkärikeskuksilla on hyviä kokemuksia kehittämistämme laitteista.