You are currently viewing Digitaaliset ratkaisut oppilaitoksille

Digitaaliset ratkaisut oppilaitoksille

inventry Moviik iiyama G-MASTER
inventry
Moviik
iiyama G-MASTER

Digitouch – Ratkaisut oppilaitoksille

Digitouchin ratkaisuja oppilaitoksille ovat mm. laadukkaat kosketusnäytöt, 55″ – 105″, jotka toimivat Android sekä WIndows 11 Slot-PC (optio) järjestelmillä. Ratkaisut takaavat laadukkaat laitteet, sovellukset ja esityspalvelut eriasteisille oppilaitoksille sekä koulutusorganisaatioille. 

Moviik vuoronumero- ja jononhallintaratkaisu

Moviik on SaaS-pohjainen ajanvaraus- ja jononhallintaratkaisu, joka soveltuu mihin tahansa asiakaspalveluun. Moviik virtuaalivuoronumeron avulla asiakas voi tilata QR-koodin avulla vuoronumeron mobiililaitteeseensa ja odottaa vuoroaan haluamassaa sijainnissa, jolloin odotustiloille ei ole tarvetta. Näin pystytään huolehtimaan tehokkaammin turvaväleistä sekä rajoittamaan asiakkaiden määrää tiloissa. Lisäksi Moviik toimii näin ollen myös etäpalveluissa.

Moviik vuoronumero- ja jononhallintaratkaisu toimii SaaS-pohjaisena, käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen ja sen käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia tai IT-osaamista sen enempää asiakkailta kuin henkilökunnaltakaan.

InVentry – Oppilas, omaisuuden- ja vierailijahallintaratkaisu

InVentry -vierailijahallinta ja sisäänkirjautumisratkaisulla vierailijoiden kirjaaminen saapuneiksi tiloihin onnistuu vaivatta parilla napin painalluksella! Kioskilaite kirjaa vierailijan tiedot järjestelmään, tulostaa vierailijakortin ja tarvittaessa parkkiluvan sekä ilmoittaa vieraan kutsuneelle taholle saapumisesta.

Vierailija voi myös ilmoittaa tietonsa etukäteen verkkopalvelun kautta, jolloin itse laitteella riittää viiva/QR-koodin näyttäminen ja kirjautumisprosessi on hygieenisempi. Järjestelmästä on myös saatavana ajantasaiset tiedot tiloissa olevista henkilöistä ja nämä tiedot voidaan myös arkistoida jäljitettävyyden varmistamiseksi, jotta esim. covid-tartunnan saaneiden henkilöiden kontaktit voidaan tarkistaa ja tarvittaessa testata.