HSY ja Vestia luottavat Digitouchin itsepalveluratkaisuihin

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi

Digitouch Group Oy on toimittanut yhdessä M-Technologyn kanssa itsepalvelukioskit pääkaupunkiseudun jätehuoltoyhtiö HSY:n ja pohjoispohjalaisen Vestian toimipisteisiin.

HSY ja Vestia ovat panostaneet vahvasti itsepalveluiden käyttöönottoon jätteiden kierrätysasemilla. HSY esimerkiksi tarjoaa nykyisin Sortti-asemillaan mahdollisuutta rekisteröidä ja maksaa kierrätettävät jätteet internetin kautta tai asemalle saavuttaessa. Asiakas näyttää älypuhelimeen saadun QR-koodin automaatille, joka avaa portin asiakkaalle. Sortti-asemilla on myös mahdollisuus kirjata ja maksaa kierrätykseen tuotavat jätteet paikan päällä lajittelupisteiden läheisyyteen sijoitetuilla automaateilla.

Itsepalvelut ovat käytössä Jorvaksen, Kivikon, Konalan, Ruskeasannan ja Ämmässuon Sortti-asemilla.

Vestia tarjoaa osana palveluaan myös mahdollisuuden kirjata ja maksaa kierrätykseen tuotavat jätteet paikan päällä itsepalveluautomaateilla. Tällä hetkellä muun muassa Haapaveden ja Kalajoen lajittelupihat toimivat pääsääntöisesti itsepalveluna. Vestia aikoo laajentaa itsepalveluiden tarjontaansa vuoden 2021 loppupuolella 5 uudella Digitouchin toimittamalla itsepalvelupäätteellä.