By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Yleiset tilat, Asemat, Koulut ja Yliopistot ym

Yleiset tilat, Asemat, Koulut ja Yliopistot ym

Yleiset tilat, Asemat, Koulut ja Yliopistot ym.

 

Digitaaliset ratkaisumme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin yleisiin tiloihin, joissa asiakkaille halutaan tarjota digitaalisia palveluita sekä interaktiivista digitaalista sisältöä. Tarjoamme lukuisia digitaalisia ratkaisuja palveluiden tueksi ja kehitämme aktiivisesti uusia tuotteita ja palveluita sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoille.

 

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

Opastus ja tiedonjakelu

Digitaaliset opastus- ja informaationjakeluratkaisut mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti 24/7. Interaktiivinen opastus on ensisijaisesti asiakkaille suunnattu, mutta sitä voivat tarvittaessa hyödyntää myös henkilökunta, huoltohenkilöt sekä yhteistyökumppanit mm. huoltohenkilökunnalle oma RFID-tagilla aukeava karttanäkymä.

Interaktiiviseen opastukseen on liitettävissä mm. Find my car –palvelu, jonka avulla asiakkaat löytävät helposti takaisin pysäköimänsä ajoneuvon luokse suurissakin parkkihalleissa.

Opastuksen yhteyteen voidaan tuoda vaihtuvaa informaatiota esim. tapahtumista, aukioloajoista, palveluista ym. Opastusnäytöissä voidaan passiivitilassa näyttää infromaatioviestejä ja mainosmateriaalia.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat

  • lentoasemat, linja-auto- sekä rautatieasemat
  • koulu- ja yliopistoalueet
  • hotellit, stadionit, areenat sekä messu- ja konferenssikeskukset

Lue lisää digitaalisista opastusratkaisuistamme sekä digital signage ratkaisuistamme!

Digitaalisen opastuksen ja tiedonjakelun etuja

  • Vilkkaille paikoille sijoitetut infonäytöt sekä palvelun tarjoaminen mobiilina varmistavat liikennevirtojen sujuvuuden sekä palvelujen paremman löydettävyyden sekä niiden suuremman käyttöasteen.
  • Palvelulla parannetaan asiakaspalvelua ja edistetään viihtyvyyttä.
  • Infonäyttömainonnalla voidaan houkutella asiakkaita ja lisätä myyntiä.
  • Monipuoliset raportointimahdollisuudet auttavat jatkokehityksen suuntaamista oikeisiin asioihin.
  • Vilkkaille paikoille sijoitetut infonäytöt ja mobiiliteknologian hyödyntäminen vahvistavat paikan imagoa digitaalisten palveluiden tarjoajana sekä edelläkävijänä modernin teknologian hyödyntämisessä.

 

Itsepalvelut ja maksuautomaatit

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja luotettavimmat itsepalveluratkaisut lukuisiin käyttötarkoituksiin mukaan lukien lippuautomaatit, maksuautomaatit, infokioskit ym. Itsepalveluratkaisumme ovat rakennettu ilkivallan ja murron kestäviksi ja ne toimivat myös äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Lue lisää itsepalveluratkaiuistamme!

Categories