By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Terveydenhuolto

Terveydenhuolto

Tarjoamme lukuisia digitaalisia ratkaisuja terveydenhuollon palveluiden tueksi ja kehitämme aktiivisesti uusia tuotteita ja palveluita sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoille.

Tarjoamamme ratkaisut tukevat asiakkaiden koko palvelupolkua alusta loppuun. Ratkaisuissamme olemme ottaneet huomioon käyttäjien tarpeet jokaisessa palvelupolun vaiheessa ja pyrkineet tunnistamaan ja korjaamaan ongelmakohtia.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

 

Itseilmoittautumisratkaisut

Tarjoamamme itseilmoittautumisratkaisut tehostavat terveydenhuollon henkilöresurssien käyttöä ja parantavat asiakaspalvelua. Ilmoittautuminen tapahtuu vaivattomasti näyttämällä esim. KELA-korttia lukijalaitteelle. Ilmoittautumisratkaisuihin integroitu etäneuvonta mahdollistaa neuvonnan keskittämisen asiakaspalvelun kärsimättä.

Asiakkaiden tarpeiden monipuolisuus on huomioitu muun muassa useilla kielivaihtoehdoilla sekä sähköisellä korkeussäädöllä. Ilmoittautumisen yhteydessä lisäarvopalveluiden tarjoaminen tuo lisämyyntiä ja parantaa asiakaskokemusta entisestään. Lue lisää itseilmoittautumisratkaiuistamme!

 

Digitouch Bloom

Digitouch Bloom on moderni ja monipuolinen ajanvaraus-, vuoronumero- sekä tilan- ja jononhallintajärjestelmä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja päätelaiteriippumaton niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.

Asiakkaan palvelukokemusta tukee mobiilivuoronumero- ja ajanvarausominaisuudet. Asiakas voi muun muassa omalta mobiililaitteeltaan seurata jonon etenemistä reaaliajassa.

Henkilökunnalla on laajat mahdollisuudet hallinnoida jonoja, vuoronumeroita sekä palvelupisteitä. Monipuoliset raportit sekä asiakaspalautteen keräys auttavat toiminnan seurannassa ja kehittämisessä. Digitouch Bloom sisältää myös henkilökohtaista palvelua tukevia toiminnollisuuksia.

Lue lisää Digitouch Bloom -ratkaisustamme!

 

Opastus ja informaationjakelu

Digitaaliset opastus- ja informaationjakeluratkaisut mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti 24/7 niin sairaaloissa kuin isoissa terveyskeskuksissa ja lääkäriasemilla. Asiakkaat löytävät digitaalisen opastuksen avulla hoitopisteeseen. Digitaalinen informaationjakelu tuo myös lisätietoja esim. tarjottavista palveluista, aukioloajoista ja kulkuyhteyksistä.

Interaktiiviset opastusratkaisumme koostuvat perinteisestä 2D-opastuksesta ja modernista 3D-opastuksesta, joihin kumpaankin on liitettävissä päätelaiteriippumaton mobiiliopastus. Olemme edelläkävijä 3D-opastusratkaisuissa Suomessa.

Lue lisää digitaalisista opastusratkaisuistamme sekä digital signage ratkaisuistamme!

 

Palautteenkeräysjärjestelmät

Digitouch FS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä niin verkossa, mobiililaitteella kuin palvelupisteeseen asennetulla tablettipäätelaitteella. Ratkaisumme on helppo ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

Lue lisää palauteratkaisuistamme!

Video: Itseilmoittautuminen - Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Categories