By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Oman toiminnan kehittäminen

Oman toiminnan kehittäminen

Oman toiminnan kehittäminen

Tarjoamme työkalut yrityksen tai organisaation asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyden mittaamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat spontaanin ja anonyymin palautteen keräämisen sekä asiakkailta että henkilökunnalta.

Vertailukelpoista dataa keräämällä ja analysoimalla voidaan pienillä suunnan muutoksilla saavuttaa haluttu tyytyväisyystaso ja tehokkuus. Jatkuvalla henkilöstöpalautteen keräämisellä ja siihen reagoimisella on asiakkailtamme saamamme palautteen mukaan saatu nostettua henkilöstön tyytyväisyyttä yrityksen toimintaan ja pudotettua henkilökunnan vaihtuvuutta.

Samalla digitaalisella ratkaisulla on myös mahdollista tehdä kätevästi mm. erilaiset lomakkeet ja tarkastukset esim. paloturvallisuuteen ja siisteyteen liittyen ja kirjata ne järjestelmään allekirjoituksella ja tarpeen vaatiessa kuvilla varustettuna. Näin henkilöresursseja ei valu turhaan aikaa vievään paperien täyttöön ja tiedot saadaan automaattisesti tallennettua järjestelmään.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

Digitouch FS

Digitouch FS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti palvelupisteiden spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä niin verkossa, mobiililaitteella kuin palvelupisteeseen asennetulla tablettipäätelaitteella. Ratkaisumme on helppo ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

 

Categories