By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Kauppakeskukset, tavaratalot, erikoisliikeet

Kauppakeskukset, tavaratalot, erikoisliikeet

Kauppakeskukset, tavaratalot, erikoisliikeet

 

Digitaaliset opastus- ja informaationjakeluratkaisut mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti ympärivuorokautisesti. Interaktiiviset digitaaliset ratkaisut ja lisäarvopalvelut hyödyttävät kaikkia käyttäjiä.

Asiakkaat löytävät digitaalisen opastuksen avulla haluamansa myymälät, tuotteet ja palvelut. Digitaalisella informaationjakelulla ja Digital Signage -ratkaisulla on mahdollista informoida tarjottavista palveluista, aukioloajoista sekä mainostaa tapahtumista, kampanjoista sekä tuotteista.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

 

Helppokäyttöisyys

Opastus- ja tiedonjakeluratkaisumme ovat interaktiivisia, helppokäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä. Ne perustuvat yksinkertaisiin ja loogisiin hakuvalikkoihin sekä ikoneihin. Valikoissa on aina mahdollisuus palata edelliseen näyttöön tai palvelun aloitussivulle. Laadukkaat kosketusnäytöt varmistavat miellyttävän käyttökokemuksen.

 

Älykäs 2D- ja 3D-opastus

Opastusratkaisumme koostuvat perinteisestä 2D-opastuksesta ja modernista kolmiulotteisesta 3D-opastuksesta, joihin kumpaankin on liitettävissä päätelaiteriippumaton mobiiliopastus (HTML5). Opastusratkaisussa ei ole valmiiksi piirrettyjä reittejä vaan järjestelmä laskee aina lyhimmän reitin kohteeseen annetuilla ehdoilla esim. helppokulkuinen reitti.

Opastuksen voi ladata QR-koodin avulla myös omaan mobiililaitteeseen. Perinteinen 2D-opastus piirtää reitin lintuperspektiivistä, kun taas 3D-opastus mahdollistaa reittiopastuksen myös kerrostasonäkymässä eli reitti esitetään henkilön omasta näkökulmasta.

 

Sisällönhallinta

SiteCaster-ohjelmisto on kehitetty Digital Signage- ja informaatiokioskien sisällön ohjausta varten. Se on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voidaan esittää erisisältöistä ohjelmaa samanaikaisesti useassa eri näyttöpäätteessä. Selainpohjaisella hallintakonsolilla voi helposti luoda ja julkaista monipuolisia sekä erisisältöisiä mediakampanjoita sen hallinnoimissa näyttöpäätteissä.

Näyttö voidaan jakaa useampaan, esimerkiksi kolmeen osaan, jolloin näytön yläosassa voidaan näyttää mainoksia / säätietoja. Keskiosan voi varata interaktiiviseen opastukseen, tiedonhakuun ja -jakeluun, ja näytön alaosassa voidaan näyttää uutisia tai tiedotteita (RSS-feed). Koko näyttöpinta-alaa voi aika ajoin käyttää myös mainontaan, joko ajastetulla näytöllä tai liiketunnistimen avulla. Liiketunnistin katkaisee mainosesityksen asiakkaan lähestyessä näyttölaitetta ja siirtää sen käyttötilaan.

 

Laitteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima Euroopassa valmistettuja tyylikkäitä ja laadukkaita kosketusnäytöllisiä Digital Signage- ja opastuslaitteita niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Valikoimasta voi valita erikokoisia kosketusnäyttöjä 32” – 82” väliltä käyttötarkoituksen mukaan. Laitteisiin voidaan myös lisätä viivakoodinlukijoita, web-kameroita, tunnistimia tai tulostimia, jotka mahdollistavat erityyppisten lisäpalvelujen tuottamisen.

 

 

Eshop in shop (verkkokauppa myymälässä)

Tarjoamamme verkkokauppakioskit mahdollistavat verkkokaupan tuomisen myymälään. Verkkokauppa myymälässä mahdollistaa pienemmän liiketilan ja suuremman tuotevalikoiman pienimmillä kustannuksilla. Verkkokauppa myymälässä soveltuu esimerkiksi tekstiilien ja jalkineiden myymiseen, jolloin riittää, että myymälässä pidetään ainoastaan sovitusmalleja ja -kokoja. Ostaminen ja maksutapahtuma suoritetaan automaatilla ja ostokset toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin.

Eshop in shop-konseptin etuja:

  • Hyödyntää asiakkaan ostomoodin – ei tarvitse myydä “ei oota” tai lähettää asiakasta toiseen myymälään
  • Mahdollistaa laajemman tarjoaman pitämällä vain näytekappaleita esillä / sovitettavana
  • Pieni myymälätilatarve / varasto
  • Ostaminen ja maksaminen käyvät helposti itsepalvelupäätteellä
  • Toimitukset lähetetään asiakkaalle

 

 

Infokioskit

Infokioskit mahdollistavat tiedonjakamisen ja monien palvelujen tuottamisen monikielisenä useaan eri käyttötarkoitukseen.  Itsepalvelukioskeilla asiakkaat voivat etsiä tietoa niin tuotteista ja palveluista, katsoa opastusvideoita tai lähettää käyttöohjeet omaan sähköpostiin. Viivakoodinlukijalla voidaan helpottaa tuotetietojen hakemista. Silloin kun infokioski ei ole aktiivisessa käytössä, siinä voi esittää mainoksia tai tietoiskuja.

 

Palautteenkeräysjärjestelmät

Digitouch FS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti palvelupisteiden spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä niin verkossa, mobiililaitteella kuin palvelupisteeseen asennetulla tablettipäätelaitteella. Ratkaisumme on helppo ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

 

Categories