You are currently viewing Katsastusasemat
Itsepalvelukioskit soveltuvat mainiosti katsastusasemien asiakkaiden ilmoittautumisessa.

Katsastusasemat

Infokioski autoliikkeessä Itsepalvelukassa ulkokäytössä
Infokioski autoliikkeessä
Itsepalvelukassa ulkokäytössä

Itsepalvelukassat

Itsepalvelukassat mahdollistavat jouhevamman maksamisen ja asiakaspalvelun tehostamisen erityisesti ruuhkahuippujen aikaan. Itsepalvelukassojen avulla vapautat henkilöresursseja asiakaspalveluun parantaen näin palvelukokonaisuutta.

Palauteratkaisut

Digitouch FS on palautteenkeräys- ja raportointijärjestelmä, joka soveltuu erityisesti spontaanin ja jatkuvan asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen. Palautetta voidaan kerätä tablettilaitteella, asiakkaan oman mobiililaitteen avulla tai verkossa. Tablettiin asennettu kysely toimii myös off-line-tilassa mahdollistaen palauteratkaisun liikkuvan sijoittelun. Ratkaisumme on helppo- ja nopeakäyttöinen, monikielinen, kustannustehokas ja se mahdollistaa nopeat toiminnan muutokset.

Samalla ratkaisulla voit toteuttaa asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämisen sekä oman toiminnan mittauksen.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota palauteratkaisuistamme!

Digital signage

Tehokkaalla tiedonjakelulla annat asiakkaillesi tietoa tulevista tarjouksista, tapahtumista, aikataulunmuutoksista, kampanjoista sekä muista uutisista.