By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Julkiset palvelut

Julkiset palvelut

Julkiset palvelut

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat digitaaliset ratkaisut kansalaisten itsepalveluihin, etäasiointiin ja digitaalisiin julkisiin palveluihin.

Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat yhtenäisen, modernin ja käyttäjäystävällisen tavan tuottaa ja tarjota digitaalisia palveluita kustannustehokkaasti ja ympärivuorokautisesti tuomalla lisäarvoa niin palveluiden käyttäjille kuin niiden tuottajillekin. Itsepalvelukioskimme mahdollistavat kehittyvien digitaalisten julkisten palveluiden saatavuuden kustannustehokkaasti ja tasavertaisesti koko valtakunnan laajuisesti. Palvelun sisältö voidaan toteuttaa useilla eri kielellä ja etäasioinnin avulla video- ja puhelinpalvelut voidaan järjestää keskitetysti samalla kuitenkin parantaen palveluiden saatavuutta.

 

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota digitaalisista ratkaisuistamme!

Kansalaiskioski

Kansalaiskioski

Kansalaiskioski tarjoaa kuntalaisille digitaalisen ja interaktiivisen palveluratkaisun, jolla voidaan asioida eri palveluntarjoajien sekä -tuottajien kanssa pidennetyillä palveluajoilla. Kansalaiskioskilla voidaan hoitaa erilaiset varaukset, maksut, palvelut sekä lupa-asiat itsepalveluna ja myös tarvittaessa asiakaspalvelijan avustamana videoyhteydellä.

Kansalaiskioski mahdollistaa julkisten palveluiden tuottamisen tehokkaasti, modernisti sekä taloudellisesti eripuolilla kuntaa. Kansalaiskioskien sijoittaminen keskeisille paikoille mahdollistaa kunnan asukkaille hyvän palvelun tasapuolisesti asuinpaikasta riippumatta vähentäen myös turhaa matkustelua isonkin kunnan alueella. Etäasiointi, neuvonta ja asiakaspalvelu hoituu kätevästi myös puhelin- tai videoyhteyden avulla. Näin palvelut säästävät sekä kuntalaisten että palvelun tarjoajien resursseja.

Kanslaiskioski voidaan toteuttaa myös kannettavana versiona, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi kotihoidon palveluissa. Näin myös kohtihoidon palveluiden asiakkaat pääsevät käyttämään julkisia digitaalisia palveluita tarvittaessa avustettuna, vaikka eivät mobiililaitteita tai tietokonetta omistaisikaan.

 

Categories