By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Digitherm-lämpöskanneri

Digitherm-lämpöskanneri

Digitherm-lämpöskannerilla parannat asiakkaidesi ja  työympäristösi turvallisuutta.

Digitherm-lämpöskanneri mittaa ihmisen kasvoista lämpötilan 0,1°C asteen tarkkuudella mahdollistaen kuumeisten työntekijöiden ja asiakkaiden tunnistamisen heidän saapuessa toimitilaan. Mikäli henkilön ruumiinlämpötila on koholla, henkilön pääsy tiloihin voidaan evätä ja ohjata sen sijaan terveydenhuoltoon tutkittavaksi.

Digithermin käyttö on helppoa. Henkilö asettuu skannerin eteen, jonka jälkeen laite antaa ilmoituksen vihreällä tai punaisella led-valolla, onko hänellä kohonnut ruumiinlämpö. Skanneri pystyy mittaamaan lämpötilan myös henkilöltä, jolla on hengityssuoja kasvoillaan. Digithermissä on kasvojentunnistusominaisuus, jonka saa tarvittaessa kytkettyä pois päältä.

Digithermin avulla voit tehdä työympäristöstä turvallisemman paikan niin asiakkaille kuin työntekijöille ja vähentää tartuntatautien kuten Covid19-viruksen sekä esimerkiksi kausi-influenssan leviämistä.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisätietoa ratkaisuistamme!