By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Digital Signage

Digital Signage

Digital Signage

Digital Signage -ratakisuillamme tehostat yrityksesi markkinointia ja mainontaa sekä optimoit informaation jakelun asiakkaillesi.

Ratkaisumme avulla voit hallita samanaikaisesti useita päätelaitteita, infonäyttöjä ja projisointipintoja sekä tuoda haluttua sisältöä asiakkaiden nähtäville. Digital Signage -ratkaisumme mahdollistaa monipuolisen markkinoinnin ja mainonnan materiaalin näyttämisen sekä tehokkaan informaation jakelun koskien esimerkiksi tarjouksia, kampanjoita, tapahtumia, uutisia sekä aukioloaikojaa.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat Digital Signage -ratkaisut sisältäen

  • Luotettavat ja tyylikkäät infonäytöt sekä muut Digital Signage -laitteet sisä- ja ulkokäyttöön.
  • Asiakaskohtaisesti muotoiltavat ohjelmistot ja sovellukset.
  • Suunnittelun, kehittämisen, konsultoinnin, tuen, ylläpidon ja huollon.

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota Digital Signage -ratkaisuistamme!

 

Interaktiivinen Digital Signage -ratkaisumme tuo interaktiiviset ominaisuudet markkinoinnin ja informaation jakelun tueksi.

Interaktiivisuus esimerkiksi kosketusnäyttöjen kautta aktivoi asiakasta ja tehostaa markkinointiviestintää entisestään. Interaktiivisiin Digital Signage -ratkaisuihin voidaan integroida myös muun muassa opastus- ja palauteratkaisumme.

 

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja valikoima Euroopassa valmistettuja tyylikkäitä ja laadukkaita kosketusnäytöllisiä Digital Signage- ja opastuslaitteita eri käyttötarkoituksiin.

Käyttötarkoituksen mukaan voimme toimittaa erikokoisia infonäyttöjä ja kosketusnäyttöjä halutulla valaistusteholla. Valikoimastamme löytyvät myös muut tarvittavat AV-laitteet, projektorit, kaiuttimet, vahvistimet ja kytkimet sekä integroitavat oheislaitteet kuten kamerat, liiketunnistimet, tulostimet, viivakoodinlukijat yms. Muotoilemme Digital Signage kokonaisuuden aina asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan.