You are currently viewing Digitaaliset ratkaisut covid-pandemian torjuntaan

Digitaaliset ratkaisut covid-pandemian torjuntaan

Digitherm-ratkaisun käyttökohteita Qube vuoronumero- ja jononhallintaratkaisut inventry
Digitherm-ratkaisun käyttökohteita
Qube vuoronumero- ja jononhallintaratkaisut
inventry

Digitherm-lämpötilaskanneri

Digitherm-lämpöskanneri mittaa ihmisen kasvoista lämpötilan 0,1°C asteen tarkkuudella mahdollistaen kuumeisten työntekijöiden ja asiakkaiden tunnistamisen heidän pyrkiessä toimitilaan. Digithermin avulla voit tehdä työympäristöstä turvallisemman paikan niin asiakkaille kuin työntekijöille ja rajoittaa tautien leviämistä.

Digithermin käyttö on helppoa. Henkilö asettuu skannerin eteen ja laite antaa ilmoituksen, onko hänellä kohonnut ruumiinlämpö. Skanneri pystyy mittaamaan lämpötilan myös kasvomaskin kanssa. Digithermissä on kasvojentunnistusominaisuus, jonka saa tarvittaessa kytkettyä pois päältä.

Qube vuoronumero- ja jononhallintaratkaisu

Qube on web-pohjainen jononhallintaratkaisu, joka soveltuu mihin tahansa vuoronumerolla toimivaan palveluun. Quben virtuaalivuoronumeron avulla asiakas voi tilata QR-koodin avulla vuoronumeron mobiililaitteeseensa ja odottaa vuoroaan haluamassaa sijainnissa, jolloin odotustiloille ei ole tarvetta. Näin pystytään huolehtimaan tehokkaammin turvaväleistä sekä rajoittamaan asiakkaiden määrää tiloissa. Lisäksi Qube toimii näin ollen myös etäpalveluissa.

Qube vuoronumero- ja jononhallintaratkaisu toimii SaaS-pohjaisena, käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen ja sen käyttö ei vaadi erillisiä asennuksia tai IT-osaamista sene enempää asiakkailta kuin henkilökunnaltakaan.

InVentry -vierailijahallinta- ja sisäänkirjautumisratkaisu

InVentry -vierailijahallinta ja sisäänkirjautumisratkaisulla vierailijoiden kirjaaminen saapuneiksi tiloihin onnistuu vaivatta parilla napin painalluksella! Kioskilaite kirjaa vierailijan tiedot järjestelmään, tulostaa vierailijakortin ja tarvittaessa parkkiluvan sekä ilmoittaa vieraan kutsuneelle taholle saapumisesta.

Vierailija voi myös ilmoittaa tietonsa etukäteen verkkopalvelun kautta, jolloin itse laitteella riittää viiva/QR-koodin näyttäminen ja kirjautumisprosessi on hygieenisempi. Järjestelmästä on myös saatavana ajantasaiset tiedot tiloissa olevista henkilöistä ja nämä tiedot voidaan myös arkistoida jäljitettävyyden varmistamiseksi, jotta esim. covid-tartunnan saaneiden henkilöiden kontaktit voidaan tarkistaa ja tarvittaessa testata.