By using our website, you agree to the use of our cookies.
+358 (0)40 180 9041 info@digitouch.fi Karvaamokuja 3, 00380 Helsinki Ma.-Pe klo. 8:00-16.00

Digitaaliset opastusratkaisut

Digitaaliset opastusratkaisut

Digitaaliset opastusratkaisumme mahdollistavat monikielisen opastuksen ja tiedonjakelun kustannustehokkaasti ja parantavat merkittävästi asiakaskokemusta ja asiakkaan mielikuvaa yrityksestäsi.

Digitaalinen opastusratkaisumme on markkinoiden laadukkain, monipuolisin ja käyttäjäystävällisin. Asiakkaat löytävät interaktiivisen opastuksen avulla kätevästi niin tuotteet, myymälät, palvelut kuin istumapaikkansa elokuvateatterissa tai autonsa täydessä parkkihallissa. Yhdistettynä digital signage -järjestelmään asiakkaita voidaan opastaessa informoida aukioloajoista, uutisista, tarjouksista, tapahtumista, uusista tuotteista ja palveluista sekä kampanjoista.

 

Opastusratkaisumme koostuvat perinteisestä 2D-opastuksesta moderniin kolmiulotteiseen 3D-opastukseen, joihin on liitettävissä päätelaiteriippumaton mobiiliopastus.

Mobiiliopastuksessa opastusreitin voi ladata QR-koodin avulla omaan mobiililaitteeseen. Opastusratkaisussamme on myös huomioitu erityisryhmien tarpeet.

 

Ota yhteyttä info@digitouch.fi tai +358 (0)40 180 9041 ja pyydä räätälöityä tarjousta, esittelyä tai lisäinformaatiota opastusratkaisuistamme!

Opasusratkaisumme soveltuvat kaikiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin, joissa on tarve ohjata asiakas tai vieras oikeaan paikkaan.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa kauppa- ja liikekeskukset, sairaalat, lento- ja juna-asemat ym.